dinsdag 31 juli 2018

Bee

In juli hebben we nog weer een gezellig bee gehad. Kijk maar gauw mee wat voor moois er weer te zien was.

Ha, en deze half affe babyblock top is van mij, die heeft jaren in een hoekje gelegen en had ik laatst opnieuw terug gevonden. Die gaat mee op vakantie.


Prachtig oud borduurwerk in een map.Een van de bee leden heeft laatst een workshop wolverven met natuurlijke materialen gegeven aan andere beeleden. Ik kon er helaas niet bij zijn maar we konden nog even meegenieten van het prachtige resultaat.

Nu komt deze foto bij toeval onder de wol terecht, leuk om te zien hoe de tinten samenvallen.Nog een leuke spreuk uit een tijdschrift dat ik bij de kapper zag.


groetjes, Conny

8 opmerkingen:

Floor zei

Mooie spreuk is dat, ben gek op spreuken, heb er een heel boekje mee verzameld.
Wat zijn de bee leden toch druk met mooie dingen.
Leuk dat jij verder gaat met een vergeten project, altijd fijn als het af komt.
Prachtig die wolletjes met zachte kleuren. Natuurlijke kleuren zijn het mooist, maar vraag me ook wel af of die dan kleurecht zijn.

Ineke zei

Wat leuk dat de kleurtjes van totaal andere materialen zo bij elkaar passen! Mooie projecten van jullie Bee-leden en de baby blocks is mooi, succes met het maken.Ook ik vind de spreuk heel mooi!
Groetjes Ineke

Annie Kingma.Bonnema zei

Bij jullie op de bee is veel mooi en verschillend werk.
Mooi de vergeten baby blokken. Succes er mee en een fijne vakantie.
Groetnis Annie

BezigeBijMirjam zei

Je eindigt met een mooie spreuk. Ook de quiltprojecten zijn mooi. Ik zag er ook een Dear Jane tussen. Prachtige kleuren die wol. Geniet je van de vakantie?🤗

Truus zei

Mooi zijn de sterrenquilts in wording maar ook de andere projecten zijn mooi.
Jammer dat je niet bij het wol verven kon zijn--de zachte kleuren van het garen zijn prachtig en passen inderdaad goed bij die quilt.
Fijne vakantie en succes met je baby blocks.
groetjes,Truus uit Drenthe

Yvonne zei

Wat een inspiratie weer op de Bee! Heerlijk om al die creativiteit met elkaar te delen en te genieten van elkaars werk!

Fijne vakantie gewenst!

miekequilt zei

Wat een mooie werken laat je ons weer zien. Leuk dat je een quilt “terugvond”. Dat had ik laatst ook en dan kan het ineens weer leuk zijn om af te maken.

miekequilt zei

Wat een mooie werken laat je ons weer zien. Leuk dat je een quilt “terugvond”. Dat had ik laatst ook en dan kan het ineens weer leuk zijn om af te maken.