vrijdag 11 juni 2021

Crea 21 L

L is van loslaten.


Voor mij was loslaten een belangrijke levensles toen ik werk, een jong gezin en een studie moest combineren met heel veel migraine aanvallen en pijn in mijn versleten knieën.14 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wat mooi hoe je deze situatie creatief hebt weer gegeven! Het lijkt wel een soort van mindful dagboek te worden, maar dan met terugwerkende kracht.
Prachtige illustratie heb je gebruikt!

Yvonne zei

Heel herkenbaar..... Ik denk dat wij vrouwen het liefst alle touwtjes in handen houden en alle ballet hoog. Tot we ontdekken dat dit nu een aan niet mogelijk is......

Marjan zei

Wat een mooie uitwerking over een minder makkelijke tijd! De kleuren passen perfect bij het gevoel dat je schrijft bij de foto en de gebruikte teksten maken het helemaal compleet.
Knap gedaan!

Annet zei

Mooi en heel herkenbaar!

De Breimeisjes zei

Prachtig woord en wat mooi verwerkt!
Ik voeg nog een L-woord toe: leerzaam!

Dientje zei

De pagina zou van mij kunnen zijn. Het is iets wat ik vele malen heb meegegeven aan iemand. Loslaten is een moeilijk proces. Ik vind dat je prachtige quotes gebruikt hebt en de afbeelding is zo sprekend. Groet, Dientje

Rajani Rehana zei

Beautiful blog

Knutselpret zei

heel mooi blogje maar loslaten is echt wel een moeilijk dingetje

"Création" zei

Wat heb je deze periode in je leven treffend weergegeven.
Wijze woorden die veel steun kunnen geven.

Floor zei

Prachtig woord heb je gebruikt bij de letter L.
Loslaten, hoe moeilijk is dat wel, vooral als het beperkingen betreft.
Je kon alles, en je wilt nog zoveel.... ik weet er alles van.
Gelukkig blijven er nog mooie dingen over, of komt er iets nieuws op je pad.
De foto van de vogels die uit de kooi vliegen vind ik ook heel mooi gekozen, niets zo fijn en helend als vrij zijn en je vrij voelen.

miekequilt zei

Wat heb jij hard moeten werken , toen je nog werkte. En wat fijn dat je nu vrij(er) bent. En ons zoveel moois laat zien.

Mijn Kleurenpalet zei

Mooi weergegeven jouw loslaten. Zal met een lach en een traan gegaan zijn.

Lida zei

Het moeilijkste wat er is is loslaten, niet alleen werkzaamheden, maar ook je kinderen en het aller moeilijkste is boosheid en verdriet, maar door los te laten groei je wel en wordt je sterker!
Veel sterkte en groetjes
Lida

Gonda Westra-Steursma zei

Positief eindigend bericht! Het leven is een grote testcase. Ik denk wel eens dat als ik heel oud ben, dat ik alles weet. Maar mijn schoonmoeder is 85 en die leert ook nog elke dag. Hopenlijk worden we wel wijzer.
groeten, Gonda